06-29384483 / 06-37009784 info@astridenanneke.nl

Zingen in de Zorg

Toen we in 2020 begonnen met Zingen in de Zorg hadden we nooit kunnen bedenken dat dit zo hartverwarmend en dankbaar is om te doen. Sindsdien hebben we al op ontzettend veel locaties van o.a. Patyna, Noorderbreedte en Stichting Zuidoost Zorg mogen zingen. En inmiddels zijn we op verschillende locaties al voor de tweede keer geweest. We krijgen vaak te horen: “wanneer komen jullie weer?”. Een goed teken, want onze liedjes sluiten goed aan bij de beleving van bewoners van zorgcentra. We zien mensen opfleuren, meezingen, een traantje wegpinken of juist heel rustig zitten met een tevreden blik in de ogen. Een voet die meetapt, een mevrouw die achter haar rollater meebeweegt, een dansje met de welzijnscoach; we maken van alles mee. Zowel mensen op de PG afdeling als op de afdeling somatiek kunnen onze liedjes waarderen. We luisteren naar de behoefte van de bewoners en stemmen daar ter plekke ons repertoire op af.

Muziek draagt bij aan het welzijn van mensen. Zowel jong als oud kan enorm van muziek genieten. Het haalt herinneringen op, het maakt je blij en bij speciale liedjes word je geraakt. Dat geldt ook zeker voor onze oudere medemens die in een zorgcentrum woont. Daarom komen wij graag bij zorgcentra zingen.

Ons repertoire is divers en aansprekend voor de bewoners, maar ook voor het zorgpersoneel en de vrijwilligers. Wij zingen Nederlandstalige liedjes van vroeger en nu.

Een greep uit onze liedjeslijst:

  • Het Dorp – Wim Sonneveld
  • De Mallemolen – Heddy Lester
  • De Glimlach van een Kind – Willy en Willeke Alberti
  • Ik geef je een roosje m’n Roosje – Conny Vandenbosch
  • Droomland – André Hazes en Paul de Leeuw
  • Zo heerlijk rustig – Wim Sonneveld
  • Als de liefde niet bestond – Toon Hermans
  • Ome Jan – Willeke Alberti
  • Laat me – Ramses Shaffy
  • Mag ik dan bij jou – Claudia de Breij

Een mooi mix waarbij iedereen altijd iets herkenbaars hoort. We treden zowel in de recreatieruimte op voor grote groepen, als op de huiskamers van kleinschalig wonen locaties. We stemmen het volume goed af, op wat er gewenst is.

Wij nemen een geluidsinstallatie mee, waardoor het ook mogelijk is om buiten op te treden. Onze liedjes zijn altijd tweestemmig en verrassend.

Wij hebben repertoire voor een optreden van minimaal een uur. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een korter optreden als we bijvoorbeeld twee keer op 1 middag op verschillende huiskamers mogen komen zingen. Of u kunt kiezen voor een optreden van een uur met een pauze van max. 15 minuten halverwege.

Voor een optreden van een uur vragen we € 150,00 exclusief 9% BTW en reiskosten*. We brengen onze eigen muziekinstallatie mee. Er is veel mogelijk, dus neem vrijblijven contact met ons op. U kunt ons bellen op 0629384483 (Anneke) of 0637009784 (Astrid) of ons mailen op info@astridenanneke.nl.  

* dit tarief geldt alleen voor de zorg, dus niet voor andere evenementen of gelegenheden.

Lees hier ons interview met Uitblinkers in de Zorg, januari 2021

Wij treden regelmatig op bij locaties van:

Patyna

Noorderbreedte

Zuidoostzorg

Meriant