06-29384483 / 06-37009784 info@astridenanneke.nl

Trouwen in stijl met live muziek

Willen jullie trouwen in stijl met live muziek tijdens de huwelijksceremonie of een ander moment tijdens jullie trouwdag, dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Wij studeren graag jullie favoriete liedjes in, om daarmee jullie huwelijksdag een persoonlijke noot te geven. Juist in een kleine, intieme setting, komen onze liedjes, die wij altijd tweestemmig zingen, het beste tot hun recht.

Huwelijksceremonie

De trouwceremonie is het officiële moment van jullie huwelijksdag. Jullie geven elkaar het ‘ja-woord’, maar tijdens de ceremonie kan er nog veel meer. Zo kunnen jullie zelf jullie persoonlijke trouwgelofte uitspreken. En wat is er dan mooier om dat kracht bij te zetten met een song waar jullie samen graag naar luisteren. Of een liedje waarin precies verwoord wordt, wat jullie voor elkaar voelen. Misschien willen jullie wel naar een mooi nummer luisteren als jullie de trouwakte ondertekenen, of bij binnenkomst. Alles is mogelijk. 
Wij maken de ceremonie graag onvergetelijk voor jullie. Hebben jullie er al eens aan gedacht om de persoonlijke trouwgelofte in de vorm van een persoonlijk lied te laten vertellen? Of willen jullie op deze dag ‘jullie’ liedje graag live laten horen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zingen graag enkele van jullie meest dierbare nummers tijdens de trouwceremonie. Maar, we doen meer dan dat. We kunnen ook een persoonlijk lied voor jullie schrijven, waarin jullie elkaar vertellen waarom de ander zo bijzonder is, of waarom jullie zo graag samen de rest van jullie leven willen delen. Laat ons weten wat jullie wensen zijn en wij maken een prachtig, tweestemmig arrangement. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor jullie huwelijksceremonie heel persoonlijk en bijzonder wordt. Onze liedjes zijn altijd stijlvol, persoonlijk en uniek!

Live muziek tijdens koffie,

lunch of diner

Uiteraard is jullie huwelijksdag na de trouwceremonie nog lang niet voorbij. Vinden jullie het mooi om ook tijdens het aansnijden van de huwelijkstaart, tijdens de lunch of het diner live muziek erbij te hebben? Ook dan kunnen we een mooi repertoire aanbieden. We studeren graag jullie favoriete songs in. Onze kracht zit in het tweestemmig zingen van mooie luisterliedjes op de achtergrond, zodat iedereen toch heerlijk met elkaar kan kletsen.  
Heb jij andere ideeën of wensen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een voorstel op maat: 0629384483 (Anneke) of 0637009784 (Astrid) of mail ons op info@astridenanneke.nl
Een greep uit onze liedje:
 • Jij bent de liefde – Maan
 • Mag ik dan bij jou – Claudia de Breij
 • Ik heb je lief – Paul de Leeuw
 • Als de liefde niet bestond – Toon Hermans / Wende Sneijders
 • Altijd heb ik je lief – Clouseau
 • Altijd wel iemand – Suzan en Freek
 • Tot jij mijn liefde voelt – Van Dik Hout
 • Zij – Marco Borsato
 • From this moment – Shania Twain
 • Thinking out loud – Ed Sheeran
 • Perfect – Ed Sheeran
Voor jullie begroting van de mooiste dag van je leven, kun je uitgaan van de volgende ‘vanaf prijs’ voor het zingen tijdens de huwelijksceremonie: € 395,00. Deze prijs is inclusief: 9% BTW, reiskosten tot 50 km vanaf Leeuwarden, professionele geluidsinstallatie, 5 nummers uit ons repertoire, gebruik van onze installatie door de spreker indien gewenst. Deze prijs geldt voor de duur tot anderhalf uur aanwezigheid. Kiezen jullie voor 1 of meerdere verzoeknummers en/of een nummer met speciaal geschreven tekst, dan maken we graag een offerte op maat. Dat geldt tevens als jullie graag live muziek tijdens het taart aansnijden / de toost of tijdens de lunch of het diner willen. Neem vrijblijvend contact  met ons op. We denken graag met je mee.

Schitterende afsluiting

Als verrassing voor onze dochter en schoonzoon, die in coronatijd getrouwd zijn, hadden we Astrid & Anneke gevraagd om de huwelijksdag af te sluiten met een paar mooie liedjes. In hele kleine, intieme setting, wisten Astrid & Anneke ons te raken met hun prachtige tweestemmige zang. Het was schitterend en het bruidspaar heeft erg genoten. Fam. uit Sneek

Geweldig

Lieve dames, Mede dankzij jullie hebben we een onvergetelijke dag gehad. Alles klopte! Bij aankomst werden we meteen verrast door een prachtig gezongen lied. Daarna na het tekenen van de akte. En dankzij jullie flexibliteit konden we ook nog bij het aansnijden van de taart van jullie genieten. Liefs, Willeke & Frank
Wij werken graag samen met: Trouwlocaties: Lokaal55 in Sneek / Oranjerie Oranjestein in Oranjewoud / Danscentrum Saco Velt in LeeuwardenPollepleats in Westhem Professionele trouwfotografie: Jolanda Siemonsma / Foto Famkes Zelfstandige trouwambtanaren (B.A.B.S.): Kyra van Wirdum (Verbonden Woorden) / Monica Jorna (Ceremonica) Weddingplanner & professioneel ceremoniemeester: Maria van Tuinen (Woesh weddingplanning)