06-29384483 / 06-37009784 info@astridenanneke.nl

Trouwen in stijl met live muziek

 

Zijn jullie op zoek naar live muziek tijdens de huwelijksceremonie of een ander moment tijdens jullie trouwdag, dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Wij studeren graag jullie favoriete liedjes in, om daarmee jullie huwelijksdag een persoonlijke noot te geven. Zeker in deze tijd, waarin grote feesten lastig zijn, is de keuze om met een kleine groep mensen de hele huwelijksdag te beleven, snel gemaakt.  Juist dan maakt live muziek de dag nog persoonlijker en specialer. Een dag om nooit te vergeten!

Trouwceremonie

De trouwceremonie is het officiële moment van jullie huwelijksdag. Jullie geven elkaar het ‘ja-woord’, maar tijdens de ceremonie kan er nog veel meer. Zo kunnen jullie zelf jullie persoonlijke trouwgelofte uitspreken. En wat is er dan mooier om dat kracht bij te zetten met een song waar jullie samen graag naar luisteren. Of een liedje waarin precies verwoord wordt, wat jullie voor elkaar voelen. Misschien willen jullie wel naar een mooi nummer luisteren als jullie de trouwakte ondertekenen, of bij binnenkomst. Alles is mogelijk. 

Wij maken jullie ceremonie graag onvergetelijk voor jullie. Hebben jullie er al eens aan gedacht om jullie persoonlijke trouwgelofte in de vorm van een persoonlijk lied te laten vertellen? Of willen jullie op deze dag ‘jullie’ liedje graag live laten horen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zingen graag enkele van jullie meest dierbare nummers tijdens de trouwceremonie. Maar, we doen meer dan dat. We kunnen ook een persoonlijk lied voor jullie schrijven, waarin jullie elkaar vertellen waarom de ander zo bijzonder is, of waarom jullie zo graag samen de rest van jullie leven willen delen. Laat ons weten wat jullie wensen zijn en wij maken een prachtig, tweestemmig arrangement. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor jullie huwelijksceremonie heel persoonlijk en bijzonder wordt.

 

Onze liedjes zijn altijd stijlvol, persoonlijk en uniek!

Live muziek tijdens koffie,

lunch of diner

Uiteraard is jullie huwelijksdag na de trouwceremonie nog lang niet voorbij. Vinden jullie het mooi om ook tijdens het aansnijden van de huwelijkstaart, tijdens de lunch of het diner live muziek erbij te hebben? Ook dan kunnen we een mooi repertoire aanbieden. We studeren graag jullie favoriete songs in. Onze kracht zit hem in het tweestemmig zingen van mooie luisterliedjes op de achtergrond, zodat iedereen toch heerlijk met elkaar kan kletsen.