06-29384483 / 06-37009784 info@astridenanneke.nl

Kerst

“the most wonderful time of the year”

Muzikaal uit eten in uw restaurant

Wilt u uw gasten in de weken voor Kerst verrassen met iets extra’s? Wellicht is het leuk om een arrangement aan te bieden met live kerstmuziek. Maak uw 3, 4 of 5 gangendiner extra feestelijk met live muziek tussen de gangen. Wij zingen de mooiste Kerstliedjes van vroeger en nu; zowel Engelstalig als Nederlands. Wij passen ons repertoire aan, passend bij de sfeer die u uw gasten wilt bieden. 

Het kerstpakket muzikaal en theatraal uitgereikt

Het is dit jaar vanwege corona helaas niet mogelijk om grote kerstborrels of kerstfeesten voor uw personeel te organiseren. Maar u kunt de uitreiking van uw kerstpakket wel feestelijk maken, met live muziek en een theatrale twist van Astrid & Anneke. Wij denken graag met u mee over de invulling van een passende manier om uw medewerkers toch met het kerstgevoel de Kerstvakantie in te laten gaan. 

Kerstmuziek in verzorgingshuizen

Na ons grote succes van afgelopen voorjaar en zomer, door bij verzorgingshuizen te zingen, willen we dit graag voortzetten in de periode voor Kerst. Wij hebben een speciaal kerstrepertoire, verpakt in een mooi kerstverhaal, voor de bewoners in verzorgings- en verpleeghuizen. Wij zijn ingesteld op kleine groepen bewoners en zingen waar nodig meerdere keren op een dag bij verschillende huiskamers/afdelingen.