06-29384483 / 06-37009784 info@astridenanneke.nl

Feest!

Willen jullie een leuk feest geven omdat jullie zoveel jaar getrouwd zijn? Word jij of wordt je dierbare 40, 50, 60, 70 of misschien wel 80 of 90 en wil je dat op een speciale manier vieren? Dan mag een bijzonder moment met live muziek niet ontbreken.

Wij kunnen speciaal een nummer schrijven voor jullie/jouw feest of we zingen een paar van jouw meest favoriete liedjes. En als je het leuk vindt kunnen we dat combineren met een speech die jullie/jij zelf voordragen/voordraagt of wij praten de liedjes op een leuke manier aan elkaar. Onze optredens duren meestal een half uur en maken het feest net even anders dan anders.

Neem je enkele maanden voor het feest contact met ons op, dan hebben wij genoeg tijd om jullie/jouw persoonlijke lied te schrijven en jouw meest favoriete nummers in te studeren.

Huwelijksjubileum

Wist jij dat elke huwelijksjubileum een eigen naam heeft? Wij hebben ze even voor je op een rijtje gezet:

1 jaar Katoen            5 jaar Hout       10 jaar Tin

12,5 jaar Koper       25 jaar Zilver      30 jaar Parelmoer 

35 jaar Robijn      40 jaar Smaragd   45 jaar Safier

50 jaar Goud        60 jaar Diamant

Zijn jullie van plan om een receptie of intiem dinertje te geven ter ere van jullie huwelijksjubileum? Dan is mooie achtergrondmuziek een must. En daar waar nodig treden we even op de voorgrond om jullie en de genodigden een speciaal moment te bezorgen. Of misschien wil jij je partner verrassen op jullie huwelijksdag met een speciaal geschreven lied? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Verjaardagsfeest

Hou jij van mooie liedjes en van intieme, gezellige feestjes? Dan kun je bij ons terecht voor een programma op maat wat bij jou past. En doe je het aan iemand cadeau als verrassing, dan luisteren we natuurlijk ook goed naar jouw wensen en wat bij de jarige past. Wij zijn geen party-band, maar maken elk feestje wel uniek en gedenkwaardig. Juist met onze mooie tweestemmige arrangementen krijgt elk liedje een gouden randje. Benieuwd hoe we jouw verjaardag of die van een ander heel speciaal kunnen maken? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.